Thuis ProductenOliebronperforators

Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie

Ik ben online Chatten Nu

Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie

China Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie leverancier

Grote Afbeelding :  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: TIPTOP
Certificering: Quality Certificate
Modelnummer: Perforerende Toebehoren

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: zeewaardige houten doos
Levertijd: 7~30 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, D/P
Levering vermogen: 1000 PC's per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Sub van de gaslift Sleutelwoord: De Versie van het drukkanon
Ben van toepassing voor: De perforerende Dienst Type: Perforerende Toebehoren
Hoog licht:

Perforerende Kanonsub

,

gestalte gegeven lasten voor oliebron het perforeren

Andere Toebehoren voor de Perforerende Dienst, Steunplaat, de Versie van het Drukkanon

Wij verstrekken ook toebehoren voor het perforeren van hulpmiddelen, zoals steunplaat, sub van de gaslift, draadbeschermer, het doen ontploffen koordsnijder, plooiend hulpmiddel, visserijhulpmiddel, de versie van het drukkanon, kabelkopstationassemblage, snelle veranderingsassemblage, enz.

Steunplaat  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie Ontworpen om de perforerende kanonassemblage op te schorten terwijl de verbindingen omhoog worden gemaakt. De belangrijkste modellen van steunplaat is 51,73,83,86,89,102,114,127. Andere grootte is op verzoek beschikbaar.
Sub van de kanonlift  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie Sub van de kanonlift wordt gebruikt met liftsub klaar zijn met het opheffen van perforerende kanonnen om platform te boren of in de put. Wanneer het gebruiken, zou de draad bij de bodem omhoog met kanondraad moeten aanpassen.
Draadbeschermer  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie De draadbeschermers worden gebruikt om draad van speldsub te beschermen. De grootte is op verzoek beschikbaar
Het doen ontploffen koordsnijder  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie Ontworpen voor knipsel het doen ontploffen koorden.
Plooiend hulpmiddel  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie Ontworpen voor het plooien van detonators en spanningsverhogers aan het doen ontploffen koorden.
Vissend hulpmiddel  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie Ontworpen voor WCP, door de speciale elastische het vastklemmen kaak uit te putten, en gelijke met de visserij van hals in het kabelkopstation om de visserijverrichting van de daling van het kanonsysteem aan downhole te beëindigen.
De versie van het drukkanon Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie Ontworpen om een optie te verstrekken om kanonnen te laten vallen kan downhole na vuren, dan goed voor direct het registreren worden getest.
Assy kabelkopstation.  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie De kabelkopstationassemblage verstrekt mechanische en elektroverbindingen tussen de telefoonlijn en het hulpmiddelkoord. Een zwak punt, om te vermijden plakkend, binnen het kabelkopstation draagt de volledige lading van het gewicht van het hulpmiddelkoord.
Snelle verandering Assy.  Gaslift Sub het Perforeren van de de Plaatdruk van de Toebehorensteun het Kanonversie Verbind veilig aan kanonsysteem in WCP snel en.

Contactgegevens
Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)