Thuis

Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Tiptop werd gevestigd in het jaar van 2006, in het centrum van China, Xi'an-Stad wordt gevestigd, die een ISO verklaarde uitvoerige fabrikant & een verdeler op het gebied van Olie & Gas, downhole boringshulpmiddelen, downhole visserijhulpmiddelen, downhole moddermotor, en stroomopwaarts het onderhouden van de boorbedrijven wereldwijd, EPS-contractanten en oliemaatschappijen die is. Met onze grote ijver & jaren ervaringen, hebben wij een samenwerking op lange termijn met cliënten van Noord-Amerika, Midden-Oosten, Europa, Zuidoost-Azië en andere gebieden gebouwd.

 

- De één dienst van de eindeverwerving aan meer gunstige prijzen

 

Het zijn op het gebied van oilfiled meer dan 13 jaar, kan het Tiptope team klanten met gehele pakketvereisten in gunstige prijzen aanbieden, die door Tiptope gekwalificeerde verkopers worden gesteund.

 

- Strikte kwaliteitscontrole & de Ononderbroken naverkoopdienst

 

Elk van Tiptope geleverde producten zijn van API verklaarde fabrikanten. Voor elk onderzoek, van ordeplaatsing aan definitieve levering, geen kwestie voor het gehele pakket of kleine vervangstukken, hebben wij intern inspectieteam om de superieure kwaliteit, de sterke verpakking & de geschikte levering te verzekeren. Om het even welke TPI-inspectie is beschikbaar met Tiptop bij SGS/BV/TUV/DNV etc….

 

Bovendien, de Nadenkende en snelle naverkoopdienst zal worden verleend om de voordelen van klanten te waarborgen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in 2006, Tiptop wordt geëngageerd aan het worden een bekende uitvoerige oplossingsleverancier voor olievelden, een deskundige in downhole boringshulpmiddelen, en over de hele wereld een one-stop verwervingsprovider.

 

Tiptop streeft één van de oustanding internationale olieveldleveranciers te worden, die voor voortreffelijkheid en totale klantentevredenheid streven. Onze producten en kwaliteit, opgeleid personeel en de ervaring zullen de manier zijn om deze opdracht te bereiken.

 

Wij geloven in een man woord zijn band is, is een handhsake een contract, en die klantenservice is de sleutel aan succes. Aangezien wij door allianties met zowel klanten als verkopers blijven groeien, streven wij ernaar om ons basisprincipe nooit uit het oog te verliezen, dat onze cliënten de snelle hoffelijke dienst, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen waarborgt.

 

 

Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd. Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd. Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd. Xi'An Tiptop Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Tiptop

Aantal werknemers : 50~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 90% - 100%